MeMeme

Søg
Close this search box.

mememe

Søg
Close this search box.
carOpladning af elbil hjemme

Opladning af elbil hjemme


Uanset om du lige har bestilt din elbil eller planlægger at købe den, er det et elektrikerfirma som du skal have fat i hvis du har brug for en ladestation til elbil hjemme! MEMEME ved at By DEL elektriker har erfaring med installation af elektriske billadere i København


Udtrykket ladestation er lidt en forkert betegnelse, når det kommer til elektriske køretøjer. de faktiske komponenter til opladning af bilen er indbygget i det elektriske køretøj (EV). Hvad opladeren gør, er at tilvejebringe en metode, hvor du kan trykke på dit hjems elektriske net for at levere elektricitet, kaldet Electric Vehicle Service Equipment (EVSE).


For at få den rigtige oplader til din elbil inviterer By DEL dig til at konsultere deres team af specialister. De har tidligere arbejdet med følgende biler: Nissan Leaf, Tesla Model S, Mitsubishi I-MiEV, BMW i3, Ford Focus Electric og Chevrolet Volt.


Inden installationen og montering af elbil oplader sikrer By DEL højt kvalificerede elektrikere, at dit hjem har strøm til at levere en ladestation til dit elbil. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du spørge din elektriker om, hvad der kan gøres for at opgradere din elektriske kapacitet i dit hjem, og hvordan du gør.

Nogle andre elektriker firmaer som også tilbyder installation af ladestande er Københavns Elektriker og Autoriseret Elektriker Herlev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende artikler