MeMeme

Søg
Close this search box.

mememe

Søg
Close this search box.
Hvorfor opgradering af el-tavle?

Hvorfor opgradering af el-tavle?

I København og i Danmark har mange hjem et elektrisk system med en gennemsnitlig kapacitet som ikke kan leve op til nutidens krav. Vores moderne køkkener bruger dog meget mere strøm end hvad el systemer er dimensioneret til! Derudover har mange ældre hjem stadig en gammel sikringsbokse. Disse er ofte ude af stand til at understøtte efterspørgslen efter el eller kan have sikringer med forkerte strømniveauer. Dette er en alvorlig brandfare, der let kan elimineres.

Få komplet hjælp ved elektriker

Elektriker København og deres Elektriker Amager kan hjælpe dig med at konvertere dine gamle sikringer til afbrydere og øge dit elektriske systems kapacitet til at imødekomme energibehovet for dine elektriske og elektroniske apparater. Du kan endelig bruge dem sikkert. De tilbyder omfattende eftermontering af elektriske paneler til private boliger:

  • Sikringspaneler til afbrydere
  • Nye installationer på el-tavlen
  • Udendørs spa
  • HPFI-relæ udskiftning
  • Overspændingsbeskyttelse i hele huset

Tiderne ændrer sig og de er derfor opgradering af el-tavle bliver nødvendigt

De ændringer, vi kan foretage, omfatter sekundære paneler samt udvekslingspunkter for mere energisultne apparater, såsom din pool eller spa-filtreringssystem. Endelig vil vi sørge for at mærke alle kredsløb på el-tavlen og give dig mere information om, hvad du skal gøre, når en afbryder kører.


Fordi det moderne liv kræver meget mere el, bliver krav om øget elektrisk systemkapacitet – fra 100 til 200 ampere eller fra 200 til 400 ampere – mere almindelige. Nogle gange er boligmåleren ikke i stand til at understøtte systemets øgede kapacitet. Hvis dette er din sag, skal du ikke bekymre dig: vi kan erstatte det.

Kontakt Københavns Elektriker nu for hurtig hjælp i Region hovedstaden. De vil kunne hjælpe med Hvorfor opgradering af el-tavle.

Norh Entreprise findes nu også i Solrød, så hvis du bor lidt syd på København så kan du tage fat i deres elektriker Solrød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende artikler