MeMeme

Søg
Close this search box.

mememe

Søg
Close this search box.
før du køber ledninger og kabler

Før du køber ledninger og kabler

Uanset om det er til huse, kontorer eller industrier, kræves ledninger og kabler næsten overalt til el og strømføring. Det er overflødigt at sige, at det er den grundlæggende nødvendighed af enhver elektrisk installation som et obligatorisk produkt for at fuldføre et el-anlæg. D

erfor er folk nødt til at forstå vigtigheden af ​​ledninger og kabler af god kvalitet, da dårlig kvalitet kan give anledning til mange risici såsom ulykker, der involverer elektrisk strøm. Også, da ledninger og kabler er ledere af elektricitet i dit hus, skal du sikre ethvert aspekt med hensyn til sikkerhed. Uanset om du bruger dem til boligformål eller kommercielle formål, skal en ledning eller et kabel være i stand til at fungere godt i kritiske situationer som overbelastning og pludselige elektriske udsving.

Dårlig kvalitet af ledninger kan få strømmet til at gå selvom at sikring er ok.

Læs mere: Ingen strøm, sikring ok, hos Døgnvagt.dk

Hvis du bygger dit hjem eller overvejer at opgradere ledninger og kabler i dit hjem, eller du skal huske på følgende ting:

Kvalitet er Alfa Omega

Der er generelt to typer ledninger – kobber og aluminium. Uden tvivl er kobber en bedre leder af elektricitet og klarer sig bedre i tilfælde af at lede elektricitet. Kobber af elektrolytisk kvalitet er det bedst ledende materiale i økonomisk henseende til fremstilling af ledninger, fordi det er meget duktilt og har lav modstandsevne, hvilket giver 100 % ledningsevne. Men ved måling af ledningsevnen skal andre faktorer også tages i betragtning, f.eks. størrelsen af ​​kablerne og de anvendte isoleringsmaterialer.

I tilfælde af superhøj spænding, der bæres over længere afstande, foretrækkes aluminium, da det er økonomisk end kobber. Aluminium er også billigt sammenlignet med kobber og bruges derfor levende til fremstilling af elektriske strømkabler. Det anbefales ikke at bruge aluminium til fremstilling af ledninger, da det har højere modstand og lav ledningsevne.

Isolering af kablerne

Isolering er de termer, der bruges til materiale, der isolerer den blottede leder, hvilket gør det sikkert at installere. Glem alt om stofledninger år 2022. 

Fleksibilitet vedrørende kablerne 

Normalt nu på nuværende tidspunkt er fleksible ledertråde tilgængelige på markedet. Stadig i nogle lommer er solide ledertråde også tilgængelige, men man bør altid bruge fleksible ledninger, da de er nemme at lægge i rør, elektrikervenlige. Fleksible ledninger har flere ledere sammenlignet med massive ledninger, hvilket giver mere fleksibilitet til ledninger.

 

Pålidelige producenter og elektrikere

Markedet er oversvømmet af forskellige mærker af ledninger, hvoraf nogle opfylder de krævede standarder. Derfor er det meget vigtigt at kende fabrikanten og sælgeren, der kun fremstiller ledninger i henhold til standarden, og sælgeren, der kun sælger kvalitets materiale fra organiserede virksomheder. Derfor er det også en god idé at bruge sig af anerkendte elektrikerfirmaer som Norh Entreprise og deres elektriker Ballerup  eller alternativt Ny Elinstallation i Nordsjælland, de kører også i alle de små byer f.eks. deres elektriker Hørsholm, Holte og i Frederikssund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende artikler