MeMeme

Søg
Close this search box.

mememe

Søg
Close this search box.
Hvad koster en elektriker? Pris på elektriker ydelse

Hvad koster en elektriker? Pris på elektriker ydelse

Hvad koster en elektriker?

Det kan være godt at vide hvor meget en elektriker koster, specielt hvis man flyttet ind i ny lejlighed.

Prisen for en el-installation afhænger af arbejdets omfang og status for dit nuværende elektriske system. Hvis det er en enklere installation eller reparation, behøver jobbet normalt ikke at være så omfattende. Hvis du derimod skal udskifte et helt elsystem, skal der ordnes meget og omkostningerne stiger med arbejdets omfang.

I denne guide forklarer vi de faktorer, der påvirker prisen, og hvad der er godt at tænke på, når det kommer til prisfastsættelse for elektrisk arbejde.

Løn til elektrikeren

I et ældre hus er der stor risiko for, at du før eller siden bliver tvunget til at udskifte alt fra ledninger og stikkontakter, til kraftværket og elmålerpanelet. Sådan arbejde tager et antal arbejdsdage for en elektriker, der i gennemsnit opkræver et sted omkring 600-800 DK / time. For en ny bygning eller en totalrenovering kan du slippe lidt billigere væk, fordi det er lettere at få adgang til og installere det, der kræves, når du bygger en ny.

Arbejdsudgiften til alt elektrisk arbejde kan også halveres, hvis du bruger rodfradraget.

Materialeomkostninger

At foretage en elektrisk installation indebærer altid en materialepris. Hvis du f.eks. Skal udskifte kabler og elmålertavler og installere et nyt elektrisk kontrolpanel med en jordfejlsafbryder, kan du regne med, at materialet tegner sig for næsten halvdelen af ​​de samlede omkostninger.

Når det kommer til kontakter, stik, armaturer, spotter og lignende, er der en bred vifte i pris. Standardmodellerne er ret billige, mens du kan betale meget for eksklusivt design og specielle løsninger.

Husk også at kontrollere, om virksomheden forventer materiale omkostninger i sit tilbud, og hvilken type materiale der bruges. Hvis du har dine egne ønsker til materialer, er det godt at medtage dette i din beskrivelse af værket.

Når du har fundet en elektriker til jobbet, er det klogt at se på jobbet sammen og gå mere i detaljer med, hvad der skal gøres og sikre dig, at du bliver enige om omkostningsposterne.

Fast pris eller pris i timen

Aftal med elektriker, hvis det er en fast pris eller timepris, der gælder. Hvis du vælger at få arbejdet udført til en timepris – så find ud af, om det er driftstimer eller et bestemt antal timer. Tilbud til private skal altid indeholde moms, men spørg gerne endnu engang for at undgå misforståelser.

Vi har hørt at By DEL elektriker er pålidelig og god, de findes i følgende bydele, klik på den bydel der er tættest på dig;

Måske er du blevet ramt af problemer med strømmen eller andet akut elektriker problem? Søger du en akut elektriker døgnvagt, så klikke på linket


Hvad koster en elektriker? Pris på elektriker ydelse København Nordsjælland
Hvad koster en elektriker? Pris på elektriker ydelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lignende artikler